8 svar på ”Ska till läkaren

 1. Kommer vi snart att få en lång video? Bara 1min videoklipp i det sista och inte säga att du inte har tid 12 timmar på twitch de senaste 7 dagarna visar att du har tid.

  • Kommer inte acceptera dina såna här kommentarer mer, så ha de bra 🙂 fixar fram ett filter för sortera ut dina kommentarer, så du vet 🙂 ha det bra !

   • Oki ha det bra, synd att man inte kan ställa frågor om saker du själv har sagt som bloggen ska innehålla. Men twitch trumfar allt annat.

    • Fast du tror jag bara har bloggen och Twitch, du har absolut inte insett att jag har ett heltidsjobb vid sidan om eller att jag har familj. Vilket jag har sagt så många gånger.. bara för du inte ser på bloggen vad jag gör betyder inte de att jag inte gör något. Så hejdå tills du respekterar mitt liv och min blogg och mina val 🙂

     • Jag vet att du har ett heltidsjobb, jag vet att du har en familj, men jag ser också att du har tid i 12 timmar på twitch och max 5min per dag på bloggen. Det känns lite konstigt när du har så mycket ledig tid att twitche men ingen tid för jobbet vi betalar för

     • Du är den enda som gnäller så sluta vara sub… 🙂 de löser hela problemet. Resten accepterar hur jag gör, de e bara du. Så sluta. 🙂

     • Har ett tips till dig. Sluta vara sub i 1 månad. Kom tillbaka och subba för en gång. Sedan säger du upp den och så gör du så hela tiden. Så slipper jag ditt jävla gnäll 🙂

Kommentarer inaktiverade.