Kommer sluta

Ja bloggen har legat en del på is och det finns lite orsaker.

Största två orsakerna varför jag nu kommer sluta med prenumeration på bloggen och sluta ha just denna som mitt heltids yrke är för att det inte ekonomiskt går ihop för mig och för att jag har helt enkelt tappat lusten/glädjen i detta.

Mer och Mer tjejer ger sig in i denna bransch och pressar priserna, det är ingen utveckling jag kan följa. Jag har alltid gått min egna väg, aldrig gjort något jag inte vill eller kan stå för och jag har tagit priser som jag anser är värt och vad jag kan stå för. Men sista tiden har folk begärt att jag ska göra mer för samma pris, göra längre videos, bättre kvalité, gå längre än vad jag vill för samma priser och det är inget jag kan stå bakom.

För varje prenumeration får jag ut 33kr, skattat och klart på två veckor, en månad är då 66kr.
Jag anser själv att 66kr skattat och klart per månad är WAY för lite betalt för min del men jag förstår ER syn på det också att det finns gratismaterial där ute, så varför ens betala någon för sånt här. Det finns tjejer som gör mycket mer och mer ofta för samma pris eller mindre t.o.m och det får stå för dem.

Jag känner att min gräns är nådd, jag känner inte längre någon glädje i att lägga upp material. Jag kan inte längre göra det för att jag tycker det är kul eller för att jag tänder på det. Det är dags för mig att gå vidare helt enkelt med mitt företag och göra andra roliga saker.
Hela denna branschen har ju totalförändrats med pressade priser, folk går längre osv och jag kommer ALLTID stå fast vid att jag har mina gränser. Jag förstår också att ni vill se mer, att samma sak blir enformigt och tråkigt i längden och hoppas på nyare saker, mer utmanande osv.

Men alla får vi nog, och ni vill se mer av saker, större saker, ni vill att jag ska utmana mer, puscha gränserna jag har men det kommer jag inte göra för att göra någon annan till lags. Jag kommer inte öka storlek på en dildo eller buttplugg för att någon annan vill det och jag märker det på försäljningarna att det krävs WAY mer nu än förut för att få något sålt, det börjar snart krävas att man går över sina egna gränser för att få något sålt.

Det är inte längre ekonomiskt hållbart i mina egna värderingar att följa marknadens utveckling.
Jag har tappat så mycket lust genom att känna att vad jag än lägger upp, så duger det inte längre för någon. Det ska vara bättre kvalite, det ska vara längre, det ska vara större, det ska vara si och så men för samma pris eller lägre och nej, jag har fått nog. Jag hänger inte längre med i denna bransch och allt, så det är lika bra jag slutar och lägger det som hobby istället. Jag kan inte och vill inte prestera längre som det krävs i dagens samhälle.

Jag vill tacka alla prenumeranter för denna tiden! 
Det är bättre man köper fristående objekt från och med nu, för nu slutar jag med bloggen på helltid och enbart lägger upp material när JAG känner att jag vill och har lust, så är det bättre ni köper dem produkterna fristående helt enkelt.
Är det för dyrt, inte intressant, då köper ni inte. Tycker ni det låter intressant och är nyfikna på, då köper ni objektet helt enkelt 🙂

Inom snar framtid kommer jag även ta bort bloggen helt som det ser ut nu.
Jag har helt tappat lusten pga dåliga kommentarer, tjat från folk hela tiden. osv osv.

Så SLUTA PRENUMERERA om ni vill ha kontinuerlig uppdatering för det slutar jag med NU!  Köp fristående objekt istället!

Puss från mig!

( Kommer uppdatera ibland, med lite extrem videos osv och resten av alla bilder jag har sparat men aldrig lagt upp så ni vet det)

22 älskar detta

8 svar på ”Kommer sluta

 1. bara några frågor som jag hoppas att du kommer att svara på.
  1. kommer bilderna du har sparat medan vi fortfarande har ett abonnemang?
  2. kommer nya extrema videor att innehålla en mer exakt beskrivning?
  3. hur länge kommer du att dra ut bloggens sista slut?
  4. kommer du att göra den video som vi alla har velat se att du rider på sugkoppsdildon medan du använder wand?

  några av oss har just förnyat prenumerationen

  • 1. Jag kommer blanda sparade bilder och nya 🙂
   2. Absolut kan dem nya extrema videosarna innehålla mer information, har trott att deras info duger men kan absolut utöka infon 😀
   3. Dryga ut? Jag kommer vara aktiv i två veckor med prenumerationen, sen kommer jag ta allt som jag vill och känner för att ladda upp, därav bättre köpa per objekt istället för pren 🙂
   4. Nej någon sådan video har jag inte planerat att göra och det är pga jag rider inte, har för dåliga knän för att faktiskt rida i 10 minuter. 🙂

 2. Tycker de är sjukt tråkigt att du ska sluta blogga.. Kommer sakna din sexiga stjärt å goa fitta! Både när den e hårig å rakad!!
  ❤️❤️❤️

 3. tack för att du svarade. det gjorde mig inte klokare men vi väntar och ser vad som kommer att hända. det är möjligt att göra en ridevideo på en stol eller liknande. fantasin är att se att du använder mer än en leksak per gång. hoppas vi får en video med både röv, bröst och fitta innan det är ”över”. 😉😉

Kommentarer är stängda.